Kuda sve direktno možete da letite iz Beograda ?

Top 10 plaža na Krfu Najlepše plaže na Krfu

Ovo mesto nije naseljeno, te se van sezone na plaži može naći pravi mali usamljeni raj. Postoji par taverni sa odličnim ribljim specijalitetima. U jugozapadnom delu ostrva se nalaze dve južne plaže Sveti Georgije. One su takođe relativno mirna i prava rajska mesta sa puderastim zlatastim peskom, kristalnom vodom, ležaljkama i suncobranima za iznajmljivanje, hotelom i apartmanima u blizini i par taverni.

taxi app montenegro

Polazimo od onoga što uglavnom sve najviše zanima. Copyright ©2023 | Deus Travel d.o.o. | Sva prava zadržana. U neposrednoj blizini je dobro opremljen supermarket, autobuska stanica i taxi stanica. «Srbija postaje interesantna zemlja za međunarodne poslovne igrače.

Club LUKOIL

Postoje dve plaže na Krfu pod imenom Sveti Georgije i obe su nagrađene plavom zastavicom. Severna plaža Sveti Georgije je mala intimna https://podgorica.taxi/ plaža sa zlatnim peskom. Na njoj nema ekstremne gužve, čak ni u ciku sezone. Mogući su razni sportovi poput surfa i jedrilica.

px” alt=”taxi app montenegro”/>taxi app montenegro da prikažemo personalizovani sadržaj i ciljane reklame i analiziramo posećenost sajta. Plaža Akaravi je duga 8 km, ima prelepi pesak. Posebno je pogodna za porodice sa decom, jer je vrlo bezbedna. Od sportova na vodi dostupni su surfovanje, pedalino, skijanje na vodi i lude zabavne vožnje.

LUKOIL KARTICA ZA POLJOPRIVREDNIKE

Plaža je šljunkovita, plićak je dugačak, a u blizini su redovno usidrene male lađe. Kalami je pravo ribarsko https://taxi-travel.me/ selo okruženo maslinjacima. Kaminaki je je plaža koja se nalazi u podnožju maslinjaka i limunovih padina.